Ismerje meg vállalatainkat

Cégismertető

A BIZTOS PONT

A Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer-forgalmazója, a Tolnavet Kft. (1994) és az Agrovet Kft. (1991), egyesülésével 1996-ban alakult meg Szekszárdon a Tolnagro Állatgyógyászati Kft. A fúzió célja az volt, hogy az új vállalat színvonalasabb szolgáltatásokat tudjon biztosítani ügyfelei számára. A cég fejlődésével partnereink száma, a cég forgalma, raktár- és logisztikai kapacitása, alkalmazottainak száma évről évre folyamatosan nőtt,így a cég mára Magyarország vezető állatgyógyszer-nagykereskedőjévé vált.

Cégünk székhelye a Dél Dunántúl egyik legkedvezőbb elhelyezkedésű városában, Szekszárdon található. Központunkból az Ország bármely pontjára könnyen és gyorsan eljutnak szállítmányaink.

Teljes raktárkapacitásunk jelenleg 13 000 m2, hűtő/hűvös kapacitásunk  425 négyzetméteres, amely lehetővé teszi a vakcinák és diagnosztikumok, valamint az alacsony hőmérsékleten tárolandó egyéb termékek zárt hűtőláncon történő forgalmazását.

Partnereink megrendeléseit 24 órán belül teljesítjük, amelyeket hetente 65 állandó körjárattal, 22 db tehergépjárműből álló saját gépkocsiparkkal szállítjuk ki, valamint postakocsi és futárszolgálat segítségével küldjük ki. Szerződött partnereinknek 8 órán belül sürgősségi kiszállítást is biztosítunk.
 

A TOLNAGRO SZEMÉLYESEN

Cégünknek fontos a partnereinkkel való rendszeres és személyes kapcsolattartás, a jelenlegi és jövőbeli partnereink tájékoztatása. Mi is jól tudjuk, hogy milyen nagy segítség egy ¸¸jóbarát´´ ha az ember valahol megszorul.

A több, mint 30 munkatársból álló képviselői hálózatunk az ország teljes területét lefedi. A havi rendszeres tréningnek köszönhetően mindig naprakész és pontos információval tudják segíteni az önök munkáját. A cég munkatársai rendszeresen felkeresik partnereinket és tájékoztatják őket a legfrissebb újdonságokról, aktuális tudnivalókról és segítenek az ügyfelek ügyes-bajos gondjainak elintézésében. Cégünknél 3 szaktanácsadó várja kérdéseiket. Arra törekszünk, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldást!

Közel 60 fős vevőszolgálati és értékesítői csapatunk gondolskodik a megfelelő ügyfélkapcsolatokról, minden partnerünknek személyes kapcsolattartója van, akit közvetlen telefonvonalon érhet el. Igény esetén előre egyeztetett időpontban, mi hívjuk fel telefonon ügyfeleinket megrendelésük felvétele ügyében.
 

EGY HELYRŐL JÓ ÁRON

Kiemelten fontos számunkra, hogy csak minőségi terméket forgalmazzunk, és e mellett valamennyi olyan szolgáltatást és szerviztermék forgalmazását is felvállaljuk, ami nem tartozik kiemelten a tevékenységi körünkbe, de a szolgáltatás színvonalát, értékét növeli, és ezáltal a partnerek megelégedettségét szolgálja, hisz egy helyről, kifogástalan minőségben szerezhetnek be szinte mindent.
A ma Magyarországon megtalálható állatgyógyászati gyógyszerkészítmények és -vakcinák, fertőtlenítő szerek, vitaminok, állategészségügyi biocidok, eszközök, kötszerek, műszerek, felszerelések, valamint kutyamacska eledelek és felszerelési cikkek teljes skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Piacvezetőként természetesen valamennyi magyarországi gyógyszerimportőrrel szoros kapcsolatban állunk, így bármilyen különleges szakmai kérdésre a téma legszakavatottabb ismerőjét tudjuk partnereink részére közvetíteni.

Cégünk számos állatgyógyászati világcég magyarországi kizárólagos képviselője: KELA n. v., Elanco Animal Health, Eurovet, MSD Animal Health, Génia, Protexin Animal Health, Mark&Chappell, Biofiber Damino, Pharmagal Bio S.R., Biowet-Poland, Datamars, Andermatt BioVet, Biogance.

Ezen felül néhány multinacionális gyógyszergyártó termékeit közvetlen beszerzés formájában vásároljuk:Novartis, Mars, Kruuse, Aquaglobe, Socorex.
 

ÜGYFELEINKRŐL

Vásárlóink állatorvosok, állatgyógyszertárak, gyógyszertárak, valamint állattartók és mezőgazdasági nagyüzemek (sertés-, szarvasmarha telepek, nyúl farmok, baromfitelepek és takarmánykeverők).
A Tolnagro Kft. ügyfelei között találhatók Magyarország legnagyobb sertés, baromfi és szarvasmarhatartói. Büszkék vagyunk arra, hogy sikerükhöz mi is hozzájárulhatunk.

2019 energetikai szakreferensi éves riport 

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1999. Új telephely beruházás kezdete
2000. Új telephely átadása
2000. Newcopharm Hungária Kft. megvásárlása
2001. Cégünk forgalma meghaladta az egymilliárd forintot
2002. Primofer és Dextral termékek forgalmazása
2002. ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetése
2003. Cégünk forgalma immár több mint kétmilliárd forint
2004. ISO 14001 környezetvédelmi rendszer bevezetése
2005. Hazánk piacvezető állatgyógyszer forgalmazója a TolnAgro Kft.
2005. A Flubenol termékcsalád kizárólagos forgalmazása
2005. Eurovet termékcsalád kizárólagos forgalmazása
2006. Paracox vakcinák kizárólagos forgalmazása
2006. A 450 négyzetméteres új raktár átadása
2007. Magapor, ill. Génia termékek kizárólagos forgalmazása
2008. Új beruházás kezdete
2008. Az új beruházás ünnepélyes alapkőletétele
2008. Az Andersen S.A. - Nipoxyme, a Krka - Enroxyl, és az LCB GmbH. - Fumagrar termékcsaládjainak kizárólagos magyarországi forgalmazója a TolnAgro Kft.
2009. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Állatkórház Kft. megvásárlása
2009. Biogance termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója a TolnAgro Kft.
2009. A Kék Lukács Kenőcs kizárólagos magyarországi forgalmazója a TolnAgro Kft.
2009. szeptember 11. A Tolnagro Kft. és a Newcopharm Hungária Kft. közös beruházásában megvalósult raktár-logisztikai központ átadása.
2010. január Az új raktártechnológiai és informatikai rendszer (WBS) üzembe helyezése
2010. november A Primavet Kft. 2010. november 1-től a Tolnagro Kft. 100%-os tulajdonába került
2011. 2500 m² össz alapterületű új raktárcsarnok építése Szekszárdon
2011. június fotovoltaikus rendszer kiépítése (20% zöld energia Szekszárdon)
2011. november  9. épület átadása
2011. december 3 608m² új földterület vásárlása a legújabb beruházáshoz (10.épület)
2012. A 10.épület tervdokumentációjának és logisztikai rendszertervének elkészítése
2012. nyara 250 m² kiskereskedelmi petshop üzlet és  750 m² alapterületű nagykereskedelmi raktár építésének kezdete Nyíregyházán
2012. október Új 500 m² alapterületű irodaház építési munkálatainak kezdete Szekszárdon
2012. december 6. A Tolnagro cégcsoport új, eszköz-műszer divízió bemutatótermének megnyitója Budapesten
2013. február Nyíregyházi raktárcsarnok és kiskereskedelmi üzlethelyiség műszaki átadása
2013. április Arculatváltás, új logók
2013. június Az új 250 m² pet shop és 750m² logisztikai központ megnyitója Nyíregyházán
2013. július Új irodaház átadása Szekszárdon
2013. nyara Legújabb raktárcsarnok kivitelezésének kezdete Szekszárdon
2014. február A szekszárdi új irodaház elnyerte „Az Év irodája 2013” különdíját
2014. április átadásra került a szekszárdi logisztikai központ legújabb épülete, egy 2500 m² alapterületű raktárhelyiség
2014. december A 190 m² alapterületű állatpatika, bemutatóterem és pet shop átadása Szekszárdon
2015. február Pharmavis Kft. megvásárlása
2015. május Átrakó bázis létesítése Sárvár mellett, Bögötén
2015. november Új, 2500 m²-es budapesti raktárbázis átadása a Táblás utcában
2016. május UBM-INTECH Pharma Kft. megvásárlása
2016. november Transcorvet Kft. megvásárlása 
2018. december Donautica Étterem és Hotel megnyitása  
2019. július Primavet Produkt Kft. megvásárlása